Comments from
our clients“Hej Anette.
Vi havde en rigtig god dag – og under middagen gik snakken om dit indlæg. Du har sat nogle tanker i gang. Som en sagde: “ Vi skal jo ud af vores skyttegrav “!. Du har helt sikkert et frisk pust – og tusind tak for din engagement. Du er en levende fortæller.”

– Mona Jakobsen. Projektchef AGROMEK.

TRENDTALK  ”THE NEW NORDIC NERDS” APRIL  2015.
Strategi- og udviklingsmøde med Agromek messekomite samt styregrupper.“Bahne har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Eckmann Studio i forbindelse med ombygningen og fornyelsen af vores flagskibsbutik på Fisketorvet. Dette arbejde dannede samtidig grundlag for en koncept beskrivelse, som vi har benyttet i forbindelse med senere etableringer og butiksfornyelser.

Eckmann Studio har den rette kombination af lidenskab, visioner og den praktik der er nødvendig for opnå et resultat som kan gennemføres i praksis. Fra “den store Cigar”, helt ned til det praktiske arbejde med at indrette i detaljer og forholde sig til al praktikken i forbindelse med en opgave af denne karakter.

Vi har oplevet forløbet som en god succes, hvor vi fik mulighed for at trække på Eckmann Studio’s brede viden og netværk, både i forhold til forbruger adfærd og det fremtidige visuelle udtryk i en boligbutik. God kemi er heller ikke af vejen, og vi har haft en god tillidsfuld dialog igennem hele processen.”

– Jacob Bahne Sørensen. CEO at Bahne.


“I forbindelse med at ønske om at højne vores udtryk på vores standdesign valgte vi at tage kontakt til Anette Eckmann.  Vi valgte Anette da hun uden tvivl er en af branchens bedste stylister. 

Vi har gennem ca. 30 år set hvad Anette har lavet i forbindelse med Formland Messen og hun altid har leveret spændende trendzoner med yderst innovative forslag til hvordan en stand eller butik kan indrettes samtidig med at jordforbindelsen bevares.

Vi har haft megen glæde af de inputs vi fik til en opgradering af vores stand design og i den forbindelse var det vigtigt for os at løsningerne kunne praktisk lade sig gøre samtidig med at vi fik et nyt og mere skarpt udtryk.

Yderligere har vi brugt Anette i forbindelse med udvikling af vores katalog. Igen var de forslag vi modtog super gode og har medført at vores katalog har fået et stort løft.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Anette Eckmann.”

– Peter Laursen. CEO at Ib Laursen”Eckmann Studio byder på en yderst sjælden kombination af konceptuel idérigdom og lækker sanselighed, kombineret med evnen til også at udføre det praktiske håndarbejde. Yummy!!!”

– Mette Kristine Oustrup is the founder of Qi Global, a global network of thought-leaders in design, innovation and sustainability.”Vi anser Anette Eckmann som den førende trendspotter indenfor gave, have, brugskunst og indretningsbranchen. Det har været en stor fordel for os rent markedsføringsmæssigt at have en professionel samarbejdspartner – det har banet vejen for os, at der var sat rette keywords på temaer etc.”

– Hanne Fritzböger Rau, eventmanager Ledreborg
”Jeg har arbejdet sammen med Anette og hendes team på et utal af opgaver siden slutningen af halvfemserne, og kan ikke huske en eneste opgave som ikke er blevet løst 110 %. Eckmann Studio arbejder altid dedikerede, engagerede og professionelle ned i mindste detalje.”

– Bjarni B. Jacobsen Fotografi”Vi snakkede med en del kreative firmaer da vi skulle have en ny messestand. Alle undtagen Anette Eckmann tænkte ens. Hun kom med nye ideer, ny energi og lagde pres på os som firma til at tænke ud af boksen. Både i Danmark og i udlandet har vi fået stor ros for vores messestande og vores kataloger – begge dele udviklet i samarbejde med Anette Eckmann Studio. Anette Eckmann og hendes Crew kan forstå mig, som kunde. Og det er uundværlig.”

– Mads Nordal, Nordal”I Villa Collection har vi gennem en længere årrække brugt Anette Eckmann og hendes Crew i forbindelse med kollektionsplaner og trend forecast, når der skulle planlægges nye kollektioner og strategi for fremtid. Anette Eckmann har HVER GANG leveret en supert professionelt materiale. Hun  har KNOKLET som en gal hver gang, og arbejder aldeles TOTALT kompromiløst. Anette Eckmann indeholder en TOP professionalisme og er ALTID et skridt foran. Vi er især glade for hendes super evne til at spotte nye trends !!! Anette Eckmann og hendes team er bare de BEDSTE – så enkelt er det !!!!”

– Per Ellegaard & Per Mølgaard, Design, Concept & Product Development, Skeidar AS Norway”I forbindelse med RE:design af cafeen Amokka på Østerbrogade i København, benyttede vi Eckmann Studio som eksternt idébureau. Anette Eckmann og hendes stab er engagerede og knaldhamrende dygtige og proffe. De forstår at leve sig ind i kundens væsen og udtrykke det på en meget personlig og toptrendy måde. Og så helmer de ikke før opgaven er løst til punkt og prikke og mere til.”

– Tina Scheftelowitz, Madskribent, kogebogsforfatter, produkt- og konceptudvikler, iværksætter.
Tidligere partner i kaffefirmaet og Cafeen Amokka.”Vi har valgt at samarbejde med Eckmann Studio på vores kataloger fra idé  til den færdige tryksag. Anette Eckmann og hendes team har fingeren på pulsen og firmaets medarbejdere er dygtige. Samarbejdet fungerer super godt og er altid uproblematisk. Selv når vi stiller meget store krav. Vores sælgere siger at katalogerne er nemme at sælge ud fra. Bedre ros kan man ikke få. Vi kan overlade stort set al styring fra idé til færdigt katalog til Eckmann Studio, og vi ved at de leverer varen hver gang. Det er vi meget tilfredse med.”

– Kristine Kimø, Produktudvikler, Linie Design